dissabte, 10 de desembre del 2011

Gracies….Gracies…Gracies….


Un cop acabada la 2ª Marató de Muntanya l’Ardenya, només ens queda donar les GRACIES, a tots per la vostra participació.
Als corredors, per que sense ells no podríem fer cap cursa, als col·laboradors, aquells establiments que d’una forma o altre ens ajuden a tirar endavant les proves esportives que organitzem, als patrocinadors, que posen tots els mitjans que tenen al seu abast i emplenen les bosses dels participants, al nostres ajuntament, el qual posa a la nostra disposició tot allò que li demanem i evidentment als voluntaris que desinteressadament ens fan un cop de mà en la organització i desenvolupament de la cursa, sense totes aquestes persones, no seriem capaços de fer front a qualsevol de les proves que organitzem durant l’any, així que volem donar-vos a tothom les GRACIES.
Esperem que torneu a gaudir de la Marató de Muntanya l’Ardenya en properes edicions.

3 comentaris:

  1. LA CLASIFICACION DE LA MARATON CON ESTADISTICAS LAS PODEIS VER AQUI


    LA CLASIFICACION DE LA MEDIA MARATON CON ESTADISTICAS LAS PODEIS VER AQUI

    ResponElimina
  2. Felicitats per l'exit de les tres curses, us heu superat amb tot, tot un exemple d'organització i equip de voluntaris. Avituallaments un 10'10 i marcatge molt correcte.
    A disfrutar-ho Martxacuques!!
    Ens veiem!!

    ResponElimina
  3. Senyors organitzadors: felicitats per tota la feina feta i per la bona acollida de l'esdeveniment.
    Llàstima que, a més de treballar per l'esport, no hi hagi també una mica més de respecte per altres qüestions, com ara l'idioma. A http://www.maratoardenya.tk/ diu
    "La Marató és el recorregut més dur i exigent d'aquest event..."
    EVENT és una paraula anglesa. Pot sonar molt "guai", no ho sé, però costaria molt escriure ESDEVENIMENT, que vol dir el mateix però en català?
    Gràcies per la vostra atenció.

    ResponElimina